ForsidenProdukterAktuelt & NyheterOm ossKontakt
Personvern / Nettstedets bruk av personlige opplysninger
Vi er opptatt av at dine personopplysninger blir håndtert konfidensielt. Ved normal bruk av våre nettsider, trenger du ikke oppgi noen form for personopplysninger til oss. Men, dersom du benytter deg av våre elektroniske kontakt- eller innsendingstjenester er vi avhengige av å vite hvem du er og hvem vi eventuelt skal besvare.  
    
Når du eventuelt skulle bruke en eller flere av disse tjenestene forsikrer vi deg om at dine personopplysninger blir håndtert proffesjonelt av oss, og vil ikke på noen måte bli videreformidlet til en tredjepart. Vi har lagt vekt på at det skal være enkelt og raskt å bruke våre nettsider og tjenester, og vi lagrer derfor denne kontaktinformasjonen i såkalte cookies (lagres lokalt på din datamaskin), slik at neste gang du skulle bruke en av våre tjenester som krever at du spesifiserer personopplysninger, vil disse feltene automatisk være fylt inn med de opplysninger du oppga ved forrige bruk av tjenesten.  
    
Dersom du ikke vil at nettstedet skal lagre noen form for cookies på din maskin, kan du deaktivere dette i nettleseren din.